compose question

Discussion in 'Help Desk' started by VernC, Apr 3, 2013.

  1. VernC

    VernC New Email

    Joined:
    Apr 3, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I inherited a Acer Laptop with XP from my Brother. I like it but I cannot compose on my email (XXXXXX@gmail.com). I says 'error on page' at the bottom of the page. I can received emails okay but cannot send out. Any ideas?
    Thanks
     


    Last edited by a moderator: Apr 3, 2013
  2. THERESA

    THERESA Customer Service Staff Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    884
    Likes Received:
    11
    There is a new compose button on gmail. Make sure that your browser is up to date. If it is, try a different browser. (if you use internet explorer, try Mozilla etc) Also check to make sure that it isn't blocking pop ups. The new compose button may run into problems with this. Let us know if what works so we can help others.


    PS I changed your email and removed the link. You should never post your personal email address in a public place unless you love to get spam. :)
     

  3. popowich

    popowich EQ Forum Admin Staff Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    8,994
    Likes Received:
    120
    Hello,

    Which web browser are you using?

    On your XP you might not have the latest IE

    Does it work OK for you with FireFox?

    :welcome: to Email Questions!
     
  4. VernC

    VernC New Email

    Joined:
    Apr 3, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Theresa: Thanks again. I really appreciate your help. A lot better than some chat rooms I have visited.
    Vern Crocker
     
  5. THERESA

    THERESA Customer Service Staff Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    884
    Likes Received:
    11
    You're welcome. Is it working for you now?
     

Want to reply or ask your own question?

It only takes a minute to sign up (and it's free!). Click the orange sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Loading...