SMTP Outgoing mail not sending

Discussion in 'IMAP Tools' started by arytxer, May 23, 2018.

  1. arytxer

    arytxer New Email

    Joined:
    May 23, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have Em Client and my email on my phone and for some reason a few days ago they just will not send mail. webmail works just fine. I have not changed any settings on my pc or phone. Please can someone advise what the problem could be? thanks.
     


  2. popowich

    popowich EQ Forum Admin Staff Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    9,302
    Likes Received:
    140
    Did you try the basics yet? Sometimes force quitting an app or doing a hard power cycle on your phone will fix a problem.

    If that doesn't work, test sending when connected to your wi-fi vs. when using your phone provider 3G/4G service.
     

  3. arytxer

    arytxer New Email

    Joined:
    May 23, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi thanks for getting back to me.

    I’ve tested WiFi v 4g, I’ve tried different ports, I’ve scoured the internet for a solution and nothing works.

    The strange thing is that it won’t work on my phone, I’m with EE and my broadband is virgin and I have em client on pc and I tried using thunderbird but literally nothing sends with any settings.

    The only thing I did last week was change the password on webmail and since then nothing sends. Receiving is fine on everything. I changed the password back to the original.

    I’ve spoken to my server host provider and even he’s baffled. If he can’t help then I feel totally lost
     

Want to reply or ask your own question?

It only takes a minute to sign up (and it's free!). Click the orange sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Loading...