still no go - ypops error 0x80042108

Discussion in 'Help Desk' started by abzh, Aug 16, 2009.

  1. abzh

    abzh New Email

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I already followed every step trying to configure ypop and my outlook 2007 but still I keep on getting 0x80042108 and 0x80042109 error although the RSFEED keeps on coming. There must be something that I'm not doing right. Please help me try and figure it out. :confused:

    Thanks,
    Abzh
     


  2. popowich

    popowich EQ Forum Admin Staff Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    8,986
    Likes Received:
    120

  3. abzh

    abzh New Email

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    yes I've followed every step I even tried to delete the account I created and created the new one just to make sure that I did the configuration right. Due to my frustration I tried to configure ypop. Did a right click on the system tray icon went to configure drilled down on the network tab and in bind on I.P. address I tried changing it to 127.0.0.1 from 192.168.2.101 which is my network address also tried the option any but still no go.
     
  4. popowich

    popowich EQ Forum Admin Staff Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    8,986
    Likes Received:
    120

Want to reply or ask your own question?

It only takes a minute to sign up (and it's free!). Click the orange sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Loading...