PM Issues ?

Discussion in 'Site Feedback' started by foggy, Jan 15, 2011.

  1. foggy

    foggy Valued Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    320
    Likes Received:
    23
    Hi, Ray

    I just thought I'd thank you for your PM yesterday. :thanks:


    (I'm only too glad to help, despite my very limited knowledge & experience.)

    I tried replying via PM but even after 3 attempts, my message apparently wasn't sent. At least, it's not showing up as a 'sent' PM. I tried in both Opera and FF. Just thought I'd mention it.

    Scott
     


  2. popowich

    popowich EQ Forum Admin Staff Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    8,983
    Likes Received:
    120
    Hi Scott,

    I got the Thank you, in fact I got 3 of them spread across 30+ minutes. :)

    Did you get an error when trying to send a PM or did the page just hang?

    It's not related since the work was done this morning, but some server improvements were done so as of this morning the site pages should be loading much faster now.

    Have you noticed an improvement in page load speed today?

    :thanks: -Ray
     

  3. foggy

    foggy Valued Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    320
    Likes Received:
    23
    Hi, Ray

    Sorry about the duplicate responses.
    Sorry about the duplicate responses.

    1. I got neither an error messages nor did the page hang. The page loaded fully just as if I had successfully sent the message. But it wasn't (and they still aren't') in the 'sent' folder.

    2. Yes, the pages do seem to be loading faster. Nice. :)
     
  4. popowich

    popowich EQ Forum Admin Staff Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    8,983
    Likes Received:
    120
    Do you have the option to save a copy in your sent mail enabled / check marked?

    It's possible I have it globally disabled somehow if it's checked in your preferences but it's not working.

    If #1 isn't the problem I'll dig around and see if it's #2

    :thanks:
     
  5. foggy

    foggy Valued Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    320
    Likes Received:
    23
    Whaddya know.... It seems the 'save messages to sent folder' item was NOT checked after all. I never thought to look at such preferences, since I never had this issue come up at other message boards. :rolleyes: I didn't know it would be an option to look for.

    Thanks for the suggestion to look there ! :)
     

Want to reply or ask your own question?

It only takes a minute to sign up (and it's free!). Click the orange sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Loading...