Incredimail images

Discussion in 'IncrediMail' started by stanfordt33, Aug 10, 2014.

  1. stanfordt33

    stanfordt33 Greylisted

    Joined:
    Aug 10, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    images are not being received in Incredimail but indicated as a small black box with a white cross within it - see attached.
    Have tried adjusting security settings with no success - can you help please?
    This issue was not a problem when first set up.
     


    Attached Files:

  2. popowich

    popowich EQ Forum Admin Staff Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    8,983
    Likes Received:
    120

  3. stanfordt33

    stanfordt33 Greylisted

    Joined:
    Aug 10, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Many thanks - have tried this before (and again now) and the problem is still there.
    For your info please note it is not a red cross issue but a white cross on a small black box.
    Is there anything else I could try please.
    stanfordt33
     
  4. popowich

    popowich EQ Forum Admin Staff Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    8,983
    Likes Received:
    120
    Do you have an ad blocker installed?

    If yes, try turning that off for a few minutes and restart IncrediMail.
     
  5. stanfordt33

    stanfordt33 Greylisted

    Joined:
    Aug 10, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Problem still not resolved. Waited until today to see if it had been cured as a result of doing your last suggestion.
    I have now also reset my Firefox settings.
     
  6. popowich

    popowich EQ Forum Admin Staff Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    8,983
    Likes Received:
    120

Want to reply or ask your own question?

It only takes a minute to sign up (and it's free!). Click the orange sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Loading...